夏の旬を味わうメニューに先駆けてスペシャルイベントを1日限定で開催いたします。リストランテAOのシェフ小川が夏のはしりの食材を厳選して仕立てたスペシャルランチ&ディナー。
翌日から始まる「初夏の旬づくし」のランチとディナーそれぞれで提供する料理を、1つのコースでなるべく多くお愉しみいただきたい、というシェフ小川の想いを込め、この日限りの特別コースでご用意いたします。
初夏の味覚を存分に楽しみください。
*The food photos used in the images are for illustrative purposes only.

[Date and time]
May 18th Sun.
Lunch 12:00/13:00
Dinner 17:30/18:00
[Fee]
Pranzo (Lunch/6 dishes) 7,800 yen (tax included, service charge not included)
Cena (Dinner/9 dishes) 16,500 yen (tax included, service charge not included)
*Drinks are sold separately (We will also suggest pairing drinks recommended by the chef.)
Early summer season 2025
May 19th Mon. ~July 10th Thu.
リストランテAOがお届けする、季節ごとの『旬づくし』シーズナルメニュー。「初夏」の旬を味わうスペシャルコースをご用意いたします。
Read More
Reservation
Please make a reservation online or by phone.