Chef Ogawa, who trained in Italy and started out in Japanese cuisine, has created a special Christmas course that fuses Italian and Japanese cuisine. You can enjoy it at both lunch and dinner time. In this sophisticated restaurant, you can spend an elegant and luxurious Christmas with your loved ones in a relaxing space where the scenery changes with the time and delicious food brings.


※The image is an image.


[Date and time]
2024 December 21st Sat. - 25th Wed.

Lunch
11: 30 / 13: 30

Dinner
12月21~22日 16:30 / 18:30
12月23~25日 17:30 / 18:30

Lunch

Natale AO  全7品/13,200円(税込)

Appetizer
Ristorante AOからのご挨拶

Antipasto
冬魚と魚介のマリネ 柑橘のヴィネグレット
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冬前菜の盛り合わせ(+1,320円)

Antipasto
季節のズッパ
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フォアグラと自家製ブリオッシュのブルスケッタ(+1,320円)

Starter
(Choose your favorite dish)
・Fresh sea urchin cream spaghettini (+550 yen)
・湘南しらすと冬野菜のアーリオオーリオ 柚子の香り
・Today's pasta
・オマール海老とポルチーニ茸のリングイネ 黒トリュフ(+3,300円)
・イタリア産白トリュフとポルチーニ茸のピッツァビアンカ(+4,500円)

Fish
本日のお魚料理 旬の仕立てで

Carne
(Choose your favorite dish)
・Charcoal grilled Hayama beef sirloin
・Charcoal grilled Hayama beef fillet (+3,300 yen)
・Hayama beef fillet frit with salted sea urchin and caviar (+4,500 yen)

Desserts
季節果実のティラミス
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Xmasドルチェ盛り合わせ(1,650円)

Natale Pranzo  全5品/ 8,800円(税込)

Appetizer                  
Ristorante AOからのご挨拶

Antipasto
冬魚と魚介のマリネ 柑橘のヴィネグレット
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冬前菜の盛り合わせ(+1,320円)

Starter
(Choose your favorite dish)
・Fresh sea urchin cream spaghettini (+550 yen)
・湘南しらすと冬野菜のアーリオオーリオ 柚子の香り
・Today's pasta
・オマール海老とポルチーニ茸のリングイネ 黒トリュフ(+3,300円)
・イタリア産白トリュフとポルチーニ茸のピッツァビアンカ(+4,500円)

Main course
(Choose your favorite dish)
・鮟鱇のポワレ カリフラワーのソース
・Charcoal grilled Hayama beef sirloin
・Charcoal grilled Hayama beef fillet (+3,300 yen)
・Hayama beef fillet frit with salted sea urchin and caviar (+4,500 yen)

Desserts
季節果実のティラミス
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Xmasドルチェ盛り合わせ(1,650円)




Dinner

Natale  全9品/24,200円(税込)

Appetizer
・自家製ブリオッシュと葉山牛のひとくち
・鮪の最中

Antipasto
冬魚と魚介のマリネ 柑橘のヴィネグレット

Starter
北海道産塩水ウニとイタリア産白トリュフのタヤリン

Prosciutto e formaggio
ヘーゼルナッツのパルミジャーノバスク 生ハムと共に

Fish
オマール海老のロースト 黒トリュフの香り

Steam
Foie gras and porcini mushroom royale

Gelato
伊勢原ミルクジェラートのお口直し

Carne
京鴨の炭火焼
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葉山牛フィレ肉の炭火焼(+3,300円)

Risotto
神奈川県産はるみとワイルドライスのリゾット 柚子香る鶏昆布出汁仕立て

Desserts
ティラミス フルッティディボスコ




*A separate 10% service charge will be charged.
*Only the Christmas special menu will be available from December 21st to 25th.

Reservation

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