Chef Ogawa, who trained in Italy and started out in Japanese cuisine, has created a special Christmas course that fuses Italian and Japanese cuisine. You can enjoy it at both lunch and dinner time. In this sophisticated restaurant, you can spend an elegant and luxurious Christmas with your loved ones in a relaxing space where the scenery changes with the time and delicious food brings.
※The image is an image.
[Date and time]
2024 December 21st Sat. - 25th Wed.
Lunch
11: 30 / 13: 30
Dinner
12月21~22日 16:30 / 18:30
12月23~25日 17:30 / 18:30
Lunch
Natale AO 全7品/13,200円(税込)
Appetizer
Ristorante AOからのご挨拶
Antipasto
冬魚と魚介のマリネ 柑橘のヴィネグレット
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冬前菜の盛り合わせ(+1,320円)
Antipasto
季節のズッパ
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フォアグラと自家製ブリオッシュのブルスケッタ(+1,320円)
Starter
(Choose your favorite dish)
・Fresh sea urchin cream spaghettini (+550 yen)
・湘南しらすと冬野菜のアーリオオーリオ 柚子の香り
・Today's pasta
・オマール海老とポルチーニ茸のリングイネ 黒トリュフ(+3,300円)
・イタリア産白トリュフとポルチーニ茸のピッツァビアンカ(+4,500円)
Fish
本日のお魚料理 旬の仕立てで
Carne
(Choose your favorite dish)
・Charcoal grilled Hayama beef sirloin
・Charcoal grilled Hayama beef fillet (+3,300 yen)
・Hayama beef fillet frit with salted sea urchin and caviar (+4,500 yen)
Desserts
季節果実のティラミス
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Xmasドルチェ盛り合わせ(1,650円)
Natale Pranzo 全5品/ 8,800円(税込)
Appetizer
Ristorante AOからのご挨拶
Antipasto
冬魚と魚介のマリネ 柑橘のヴィネグレット
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冬前菜の盛り合わせ(+1,320円)
Starter
(Choose your favorite dish)
・Fresh sea urchin cream spaghettini (+550 yen)
・湘南しらすと冬野菜のアーリオオーリオ 柚子の香り
・Today's pasta
・オマール海老とポルチーニ茸のリングイネ 黒トリュフ(+3,300円)
・イタリア産白トリュフとポルチーニ茸のピッツァビアンカ(+4,500円)
Main course
(Choose your favorite dish)
・鮟鱇のポワレ カリフラワーのソース
・Charcoal grilled Hayama beef sirloin
・Charcoal grilled Hayama beef fillet (+3,300 yen)
・Hayama beef fillet frit with salted sea urchin and caviar (+4,500 yen)
Desserts
季節果実のティラミス
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Xmasドルチェ盛り合わせ(1,650円)
Dinner
Natale 全9品/24,200円(税込)
Appetizer
・自家製ブリオッシュと葉山牛のひとくち
・鮪の最中
Antipasto
冬魚と魚介のマリネ 柑橘のヴィネグレット
Starter
北海道産塩水ウニとイタリア産白トリュフのタヤリン
Prosciutto e formaggio
ヘーゼルナッツのパルミジャーノバスク 生ハムと共に
Fish
オマール海老のロースト 黒トリュフの香り
Steam
Foie gras and porcini mushroom royale
Gelato
伊勢原ミルクジェラートのお口直し
Carne
京鴨の炭火焼
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葉山牛フィレ肉の炭火焼(+3,300円)
Risotto
神奈川県産はるみとワイルドライスのリゾット 柚子香る鶏昆布出汁仕立て
Desserts
ティラミス フルッティディボスコ
*A separate 10% service charge will be charged.
*Only the Christmas special menu will be available from December 21st to 25th.
Reservation
If you are unable to book online, please contact us by phone.